26 Kasım 2010 Cuma

Need for Speed Hot Pursuit Raflarda!

Criterion Games bugün Need for Speed Hot Pursuit’in piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Need for Speed Hot Pursuit müthiş yarışları, heyecanlı polis kovalamacaları ve bağımlılık yaratan sosyal rekabet sistemi ile dünyanın dört bir yanından başarılı eleştiriler almaya devam ediyor. Need for Speed Hot Pursuit, PlayStation: The Official Magazine, GamesRadar.com, 1UP.com ve Joystiq.com’dan kusursuz notlar alırken, İngiltere’deki GamesMaster dergisinden de 10 üzerinden 9.3 almayı başardı. GamesRadar.com oyun için “daha iyi bir yarış oyunu yok” derken, IGN oyunu “arkadaşlar arasındaki rekabet geleneğine yepyeni bir hayat kazandırıyor” şeklinde yorumladı.

Bu tatil döneminde, en iyi yarış oyununu sunmaktan büyük gurur duyduklarını belirten Criterion Games Kreatif Direktörü Craig Sullivan, “Aldığımız tepkilere dayanarak hayranlarımızın oyunun Autolog ismindeki rekabet dolu sosyal ağ ekseninde polis – yarışçı aksiyonu kökenine dönmesinden gayet memnun olduklarını söyleyebiliriz.Oyunun kaç arkadaşlığı geliştirip, kaçını bozacağını çok merak ediyoruz” dedi.

Need for Speed Hot Pursuit yüksek hızlı polis takiplerinin adrenalinini sunuyor ve oyuncular arkadaşlarıyla bağlanıp rekabet etme şeklini değiştiriyor. Need for Speed Hot Pursuit’in sunduğu yeni sosyal ağ olan Need for Speed Autolog, oyuncuları kesintisiz olarak arkadaşlarına bağlıyor ve birbirlerinin performanslarından sürekli olarak haberdar olmalarını sağlıyor. Autolog ayrıca arkadaşlarınızın başarılarına bağlı olarak sunduğu mücadelelerle basit ama son derece etkili bir sosyal oyun deneyimi yaratıyor.

Need for Speed Hot Pursuit oyunculara kafa kafaya çokluoyuncu imkanı, iki özel araba – Lamborghini LP 550-2 Valentino Balboni ve Lamborghini LP 570-4 Superleggera – ve 10 kat fazla saklama kapasitesi veren Online Şifre* de içeriyor. Bu içeriğe erişmek isteyen oyuncuların yapması gereken tek şey tek kullanımlık kayıt şifrelerini kullanmak. Bu şifreye sahip olmayan oyuncular, Online Şifreyi Xbox LIVE Marketplace üzerinden 800 Microsoft Puanı ve PlayStation Network üzerinden $9.99 karşılığında satın alabilecekler.
Need for Speed Hot Pursuit, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi, PC ve Wii için temin edilebilir.

scroll

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder