15 Kasım 2010 Pazartesi

2 Milyon Kişi Ücretsiz Mesajlaşıyor

Ücretsiz SMS herkesin vadettiği bir özellik; ne var ki bunu operatörler dışında gerçekten sağlayan çok fazla servis mevcut değil. Olanların da çoğunu kullanmak için bir bilgisayardan giriş yapmak gerekiyor.

İlk defa Kik, anlık mesajlaşma ile SMS’i birleştiriyor ve Kik Messenger adlı ücretsiz uygulama sayesinde, Android, Blackberry ve iPhone, kısacası akıllı telefonlar arasında bedava mesajlaşma imkanı sunuyor.
Üstelik Kik Messenger, artık çok daha geniş bir çevreye sahip; geliştiriciler 21 Ekim‘de yayınlanan uygulamanın bugünlerde 2 milyon kullanıcıya ulaşmasını kutluyor. Mobil internet bağlantısı ile kaliteli mesajlaşma sunan Kik, aynı özelliği yakında fotoğraflara getirmeyi, sonrasında ise mobil merkezli bir sosyal ağ kurarak telefon, bilgisayar ve oyun konsolları arasında paylaşım servisi sunmayı hedefliyor.

Geliştirici firmanın kurucusu, “Facebook bilgisayarın merkezde olduğu, mobil bölümün ise sadece uzantıdan ibaret olduğu bir sosyal ağ. Ancak bizim kurmayı düşündüğümüz mobil sosyal ağda telefonlar öncelikli, masaüstü bilgisayarlar ise ikinci planda olacak.” diyor.

Kik’in hızla büyüyen kullanıcı kitlesinden herhangi bir ücret talep etme planı yok. O nedenle gönül rahatlığıyla Kik Messenger’ı akıllı telefonunuza yükleyip, ücretsiz mesajlaşmanın keyfine varabilirsiniz.

Tıklayın – Kik

scroll

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder