1 Kasım 2010 Pazartesi

Kingston Dijital ilk USB 3.0 Flash Sürücüsünü Hazırladı

Kingston Digital, bugün ilk USB 3.0 Flash sürücüsünü çıkardığını açıkladı. Kingston  DataTraveler  Ultimate 3.0 Flash sürücü ile şu anda yaygın olan USB 2.0’dan 10 kat daha hızlı veri transferi gerçekleştiriliyor.
 
 

Saniyede 80 MB’a varan yazma hızına ve 60 MB’a varan okuma hızına sahip DataTraveler Ultimate 3.0, 16GB, 32GB ve 64 GB’lık kapasite seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Yüksek veri aktarım hızı ve kapasitesiyle onu özellikle müzik, fotoğraf ve video gibi geniş dosyalar için ideal bir yedekleme ve transfer aracı haline getiriyor. DataTraveler Ultimate 3.0 eski cihazlarda da kullanılabilmesi için bazı USB 2.0 portlarında ihtiyaç duyulabilecek Y kablosu ile birlikte sunuluyor.

DataTraveler Ultimate 3.0’ın Flash USB ürünlerinde önemli bir dönüm noktası niteliğini taşıdığını ve Kingston olarak yenilikçi ve öncü çoğunluk için bu pazarda bir çözüme sahip olmayı arzu ettiklerini belirtilen Kingston USB İş Yöneticisi  Andrew Ewing, “USB 3.0 bizim bu alandaki ilk ürünümüz olmasının yanında piyasaya öncülük etmesi açısından yeni teknoloji takipçileri ve meraklılar için özel olarak tasarlanmıştır” dedi.

Kingston’ın ürün testlerinde 1 saat 44 dakikalık bir filmin (3.9 GB) sürücüye aktarımı 1 dakika 13 saniyede tamamlanmış, benzer şekilde 2 saat 23 dakikalık bir DVD (4.4 GB) sürücüye 1 dakika 23 saniyede  aktarıldığı tespit edilmiş.Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 USB Flash sürücü, 5 yıllık garanti korumasında arz ediliyor.

hardwaremania

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder