15 Kasım 2010 Pazartesi

Kovalamaca başlıyor!

Need for Speed'in yeni versiyonu Hot Pursuit'in demosu şimdiden rekor kırdı!
Bir Electronic Arts stüdyosu olan Criterion Games, Need for Speed Hot Pursuit demosunun indirilmeye sunulduğu iki hafta içinde (26 Ekim – 9 Kasım) iki milyondan fazla oyuncuyu Seacrest County yollarında buluşturduğunu duyurdu. 



Oyuncular bir yandan iki farklı etkinlikte polis ve yarışçı rollerinde oynayabilirken, diğer yandan oyuncuların performanslarını izleyip birbirleriyle karşılaştıran sosyal ağ Need for Speed Autolog’ı da tanıma imkanı buldular. Autolog arkadaşlarınızın başarılarını temel alarak hazırladığı mücadelelerle, basit ama inanılmaz derecede dinamik bir sosyal oyun deneyimi sunuyor.

Need for Speed Hot Pursuit demosu hakkında birkaç bilgi:

•         İki hafta içinde konsolda 2 milyonun üzerinde indirilme sayısı – şimdiye kadar en hızlı indirilen Need for  Speed demosu
•         Hız Duvarına 700,000’in üzerinde mesaj gönderildi
•         Arkadaşlar arasında 5 milyonun üzerinde Autolog Önerisi oynandı
•         54 milyon millik yarış yapıldı
•         20 milyon polis yakalaması gerçekleştirildi

Oyunun çıkmasına bir hafta olmasına rağmen, Need for Speed Hot Pursuit şimdiden dünya çapında başarılı eleştiriler almaya başladı bile. PlayStation: The Official Magazine’den 10 üzerinden 10 alan oyun, Metacritic.com üzerinde 91 not ortalamasıyla Need for Speed serisinin tarihindeki en yüksek not ortalamasına sahip oyun oldu.

Need for Speed Hot Pursuit Kasım ayında Xbox 360, PlayStation3 ve PC için piyasada olacak. Wii için ise Exient tarafından geliştiriliyor.


 cnetturkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder