11 Ekim 2010 Pazartesi

Windows Live Messenger 2011 Hakkında

Dünyanın en çok sohbet etme amaçlı olarak kullanılan Windows Live Messenger 2011 sürümü ile pek çok özellik eklenerek yenilendi.
En önemli özelliklerinden birisi olan Facebook ile entegrasyon içerisinde çalışmasıdır.
Diğeri ise; ücretsiz olarak bilgisayarlar arasında görüşülebilme ve aynı zamanda cep telefonlarını ve sabit hatları arayabilme özelliğine sahiptir.

Facebook hesebına veya Myspace hesabına bağlanarak, resimlere bakabilme, sohbet edebilme, video izleyip paylaşabilme gibi özellikleri de sunmaktadır.

Gelişmiş özellikleri ile yapılacak işlemleri Microsoft' un sunmuş olduğu messenger, fotograf galerisi, movie maker, filmler, anlık ileti işlemleri, mail işlemleri, sosyal ağlar gibi işemler ücretsiz eklentiler ile kullanıcılara sunulmaktadır.

Windows Live Messenger ile; internet üzerinden iletişimi sürdürmenin yanında fotograf ve dosya paylaşım imkanı sunmaktadır.

Aile Koruması ile; çocuklarının güvenli ortamlarda bulunmalarında ayarlanabilecek ebeveyn denetimi olarak yer almaktadır.

Fotoğraf Galerisi ile, var olan fotoğrafları ve videoları düzenlemek Facebook, Flickr ve aynı zamanda Youtube' ta paylaşma imkanı sunmaktadır.

Bing Çubuğu ile, bulunduğunuz siteden ayrılmadan arama sonuçlarınızı Bing üzerinden alabilmeyi sağlar.

Windows Live Mail ile, Gmail, Hotmail ve Yahoo gibi mail hesaplarını tek bir yerden yönetebilmeyi sağlar.

Movie Maker ile, fotograf ve videolara bir takım efekt yada alt yazı eklentileri ile düzenledikten sonra pylaşabilirsiniz.

Windows Live Messenger 2011 sürümü Windows Vista ve Windows 7' yi desteklemektedir. Windows XP desteği kaldırılmıştır.

 Download : Windows Live Messenger Türkçe 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder