1 Ekim 2010 Cuma

iPhone 4 Türkiye' de satışta

iPhone 4' ün 16 ve 32 GB' lik modelleri Turkcell ve Vodofone tarafından satışa sunuldu.

Turkcell ve Vodafone Apple'ın son teknolojik mucizesi iPhone 4'ü meraklılarıyla buluşturuyor. Bugün piyasaya çıkan iPhone 4'ü Turkcell müşterilerinin ister kontratlı, ister kontratsız satın alabilecekleri ifade edilen açıklamada, kontratlı almak isteyen müşterilerin ek ücret ödemeden, ön ödemesiz, hem iPhone 4'e, hem konuşma, SMS ve internette sunulan Turkcell faydalarına kavuşabiliyor.
iPhone 4'e Turkcell müşterileri ek ücret ödemeden, aylık 95 TL'den başlayan ödemelerle kontratlı olarak sahip olabilecek. Üstelik farklı ihtiyaçlara yönelik paket seçeneklerinin içinde dakikalarca konuşma, SMS ve mobil internet avantajları da yer alıyor. Ayrıca büyük ve orta paketle Turkcell'in ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum'a da üye olunuyor.

iPhone 4, Turkcell'den kontratsız olarak da alınabiliyor: 16 GB'nin peşin olarak KDV dahil 805 euro, iPhone 4 32 GB'nin ise KDV dahil 950 euro. iPhone 4'ü kontratsız alan Turkcell'lilerin 1 GB internet paketinden 12 ay boyunca indirimli olarak ayda 25 TL'ye yararlanacakları ve haftada 2 gün Turkcell'lilerle ücretsiz konuşma ve mesajlaşma avantajına sahip olacaklar. Ayrıca istenirse World kart 10 taksitle iPhone 4 sahibi olmak mümkün.

Vodafone'un iPhone 4 paketleriiPhone 4'ün Türkiye genelinde Vodafone cep merkezlerinden ön ödemesiz aylık 65 liradan başlayan fiyatlar ve ayrıcalıklı servislerle satın alınabiliyor.

Vodafone'un müşterilerinin kullanım ihtiyaçlarını ve alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak iPhone'a özel 2 teklif snuyor: Bunlardan ilki bedava konuşma dakikaları, SMS/MMS ve sınırsız internet alternatifleri içeren kontratlı paketler, diğerinin ise ücretsiz mobil internet deneyimi sunan kontratlı mobil internet paketleri...

Geniş tarife ve fiyat paketleriyle zenginleştirilen kontratlı paketlere göre, bir yandan yurt dışıyla sık telefon görüşmesi yapan, SMS gönderme alışkanlığı bulunan kullanıcıların iPhone 4'e aylık 149 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olurken bir yandan da Vodafone Red dünyası ayrıcalıklarından yararlanılabiliyor.

Ürün paketleri hakkında detaylı bilgiyi www.turkcell.com.tr ve www.vodafone.com.tr adreslerinde bulabilirsiniz.
Alıntıdır.[Kaynak]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder