21 Ekim 2010 Perşembe

Microsoft Office365' i duyurdu !

Microsoft' tan Office 365 geliyor! Ama bu Office bildiğiniz Office' lerden çok farklı...

Microsoft'un yeni Office ürünü duyuruldu. Yeni Office paketinin üzerine yeni bir masaüstü uygulaması değil, internet üzerinden çalışan bir hizmet tanıtıldı.

Office 365 ismindeki bu hizmet, Microosft'un engin Office tecrübesini ve bulut bilgi işlem teknolojilerini bir arada kullanıyor.

Şirketlerin kullanımına sunulacak olan Office 365, hem küçük, hem de büyük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. İçerisinde SharePoint Online, Exchange Online, Office ve Lync'i barındıran bu hizmet, internet tarayıcı içerisinden çalışıyor.

E-posta, uzaktan birlikte çalışma ve belge yönetiminin ötesinde pek çok internet tarayıcıyla uyumluluk ve esneklik sunuyor...

İşte Office 365 paketlerinin fiyatları

Küçük işletmeler için sunulacak olan giriş seviyesi pakette Office Web Apps, Exchange Online, Sharepoint Online, Lync Online ve harici bir internet sitesi yer alıyor.

Bu paketin kullanıcı başına aylık ücreti 6 dolar olarak açıklandı.

Kullanıcı başına 24 dolar karşılığında bu pakete e-posta, sesli e-posta, şirket sosyal ağı anında mesajlaşma, web portalları, extranetler, videokonferans ve kullandıkça ödemeli Office Professional Plus erişimi sunuluyor.

Office 365 önümüzdeki yıla kadar kullanıma hazır olmayacak ancak Microsoft daha şimdiden bu uygulamayı  beta aşamasında, ortak şirketler ile birlikte test ediyor. Ayrıca eğitim kurumlarını da hedef alan bir sürümün çıkması ve Microsoft Dynamics CRM ile entegrasyon sağlanması beklenen özellikler arasındao.

ChipOnline

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder