14 Eylül 2010 Salı

Transcent' den Online Hediye Kampanyası

Dünyanın lider depolama ve multimedya ürünleri markası Transcend, Türkiye’deki son kullanıcıları Facebook sayfasına ve yeni online kampanyasına katılmaya çağırıyor. 30 Eylül’e kadar sürecek kampanyada, Transcend’in websitesi (www.transcend.com.tr) üzerinden “Beğeniyorum” notu yollayanlar yapılacak çekilişte JetFlash 500/530 kazanabilecek.

JetFlash 500/530, üzerinde bulunan mekanizması sayesinde kapağa ihtiyaç duymadan parmağınızın tek hareketi ile açılabilme özelliğine sahip. Bu son kullanıcı dostu özelliği, birçok farklı rengi, farklı kapasite
seçenekleri ve pürüzsüz hatları ile Jet Flash 500/530, her kesimden son kullanıcı için ideal taşınabilir depolama çözümü olarak kendini gösteriyor.

Ayrıca bu kampanya bilgisini paylaşan ve 5 farklı kişiyi kampanyaya davet eden kişiler USB 3.0 2,5” Harici Taşınabilir Disk, Dijital Müzik Çalıcı ve Taşınabilir CD/DVD yazıcı gibi dijital hayata rahatlık ve eğlence katan çok daha farklı hediyeler kazanma şansını da yakalıyor.

Bu kampanya 30 Eylül 2010 a kadar yapılmakta olup, çekiliş Transcend tarafından organize edilecek ve 08 Ekim 2010 tarihinde duyurulacaktır.
Daha ayrıntılı bilgiye www.facebook.com/TranscendTR adresinden ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder